Osallistu Kansainvälisen monumenttipäivän tietovisaan ja voita palkintoja!

  • Tiedätkö, mitä Kansainvälisenä monumenttipäivänä (18.4.) juhlitaan?
  • Entä onko ICOMOS-järjestö sinulle tuttu?

Nyt voit testata tietosi Kansainvälisen monumenttipäivän tietovisassa ja voittaa mahtavia kirjapalkintoja!

Pelit pystyyn täältä. Osallistu 18.24.4. välisenä aikana.

Tämän vuoden monumenttipäivän teema on ”Heritage and Climate”.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan viisi (5) kappaletta The Look of Leisure. Historic Seaside Villas of the Northern Baltic (toim. Laura Berger, 2021)

Kiinnostaako rakennussuojelu ja kansainvälinen järjestötoiminta? Opiskelijana mukaan puoleen hintaan

ICOMOS on maailmanlaajuinen asiantuntijoista koostuva järjestö, joka edistää historiallisten rakennusten ja alueiden, arkeologisten kohteiden ja kulttuurimaisemien tutkimusta ja suojelua.

  • Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi kaikki ICOMOSin kotimaiset edut. ICOMOSin Suomen osasto ry. järjestää jäsenilleen seminaareja ja ekskursioita kiinnostaviin kohteisiin, sekä tarjoaa matka-avustuksia kansainvälisiin seminaareihin osallistumiseksi. Tärkeimpänä hyötynä on kuitenkin mahdollisuus tulla osaksi kansainvälistä asiantuntijajärjestöä ja tavata asiantuntijoita sekä alan muita opiskelijoita. 
  • Asiantuntijayhteyksien lisäksi jäsenyyteen sisältyy Suomen osaston sekä kansainvälisen ICOMOSin uutislehdet. Suomen osastolla on noin 200 jäsentä.

Nyt sinulla on opiskelijana mahdollisuus liittyä ICOMOSiin hintaan 27,50 € / vuosi (normaalihinta 55,00 € / vuosi). ICOMOSin jäsenyys sopii erityisen hyvin arkkitehtuurin, historian, taidehistorian, arkeologian, kulttuuriperinnön tai kulttuuriympäristön tutkimuksen opiskelijoille. Mukaan voi kuitenkin liittyä minkä tahansa alan opiskelija, jonka opinnot sivuavat ICOMOSin aihepiirejä.

Lue lisää tietoa ICOMOSista ja täytä jäsenhakemus täällä!

ICOMOSin Suomen osasto ry