Rakennetun kulttuuriperinnön aineettomat ulottuvuudet to 28.11.2019 klo 13-17.30

Tervetuloa pohtimaan rakennetun kulttuuriperinnön aineettomia ulottuvuuksia! Puheenvuoroja ja keskustelua Tieteiden talon (Kirkkokatu 6, Helsinki) yläkerran salissa 505 torstaina 28. marraskuuta klo 13.00-17.30!

Seminaarin järjestää ICOMOSin Suomen osasto ja se on avoin kaikille rakennussuojelusta ja restauroinnista kiinnostuneille!

Tilaisuudessa lävistämme sen, miltä rakennettu ympäristö pintapuolisesti näyttää ja tuntuu. Kysymme, miksi ja miten kulttuurimaisemasta tuli sellainen kuin se nyt on? Miten se on muuttunut ja miten se toimii? Käytämmekö kulttuuriperintöämme sen aineettomia arvoja kunnioittaen? Turvaako suojelulainsäädäntömme olennaisia arvoja?

Seminaarin kieli on pääosin suomi. Tilaisuus on maksuton, mutta kahvitarjoilun mitoittamiseksi toivomme ennakkoilmoittautumista. Osallistujamäärä on 80 henkeä. Ilmoittauduthan viimeistään 18.11. osoitteella sihteeri@icomos.fi

Ohjelma

Tervetuloa myös osaston pikkujouluihin Alvar Aallon ateljeehen seminaarin päätteeksi klo 18:30 alkaen! Pikkujoulut ovat osa Rakennetun kulttuuriperinnön aineettomat ulottuvuudet -seminaaria Tieteiden talolla, mistä voi kätevästi siirtyä raitiovaunulla numero 4 pikkujouluihin osoitteeseen Tiilimäki 20, 00330 Helsinki.

Alvar Aallon ateljee on Helsingin Munkkiniemen Tiilimäessä sijaitseva talo, jonka Alvar Aalto suunnitteli vuosien 1955–1956 välillä arkkitehtitoimistonsa työtiloiksi. Tarjolla on jouluista purtavaa, hyvää seuraa ja ohjelmaa. Mikäli sinulla on erityisruokavalio tai toiveena alkoholiton glögi, ilmoitatko siitä ystävällisesti sihteeri Uula Neitolalle: sihteeri@icomos.fi. Lämpimästi tervetuloa!


Tervetuloa!

Uula Neitola, sihteeri
ICOMOSin Suomen osasto ry.