ICOMOSin Suomen osasto etsii uutta sihteeriä

Haluatko olla mukana vaikuttamassa suomalaiseen rakennus- ja kulttuuriperintöön? Luonnistuuko sinulta sekä digitaalinen viestintä että järjestötyö? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö!

ICOMOS Suomen osasto etsii sihteeriä, joka voisi aloittaa syyskuussa 2023. Tehtävässä pääset kehittymään monipuolisissa järjestön perustoimintaan liittyvissä tehtävissä. Sihteeri on osaston toimihenkilö, jonka tärkeimmät tehtävät ovat jäsenrekisterin ylläpito ja viestintä jäsenistölle, järjestön talousasiat yhdessä tilitoimiston kanssa, sekä järjestölliset tehtävät, kuten kokous järjestelyt ja pöytäkirjojen kirjoittaminen. Työaika on vaihtelevasti 1-8h viikossa. Tehtävä on palkallinen. 

Parhaat edellytykset tehtävään sihteeristössä toimimiseen tarjoaa kulttuurialan tai arkkitehtuurin opinnot ja kiinnostus rakennusalaa ja kulttuuriperintöä kohtaan. 

Lisätietoja antaa nykyinen sihteeri Vanessa Uhlbäck osoitteesta sihteeri@icomos.fi

Hakemukset pyydetään lähettämään puheenjohtaja Marianne Lehtimäelle osoitteeseen marianne.lehtimaki@outlook.com 11.9.2023 mennessä. 

ICOMOS on maailmanlaajuinen asiantuntijoista koostuva järjestö, joka edistää historiallisten rakennusten ja alueiden, arkeologisten kohteiden ja kulttuurimaisemien tutkimusta ja suojelua.